Девет американски военнослужещи загинаха при катастрофа на военен самолет, който

...
Девет американски военнослужещи загинаха при катастрофа на военен самолет, който
Коментари Харесай

Расте броят на жертвите от самолетната катастрофа в Джорджия

Девет американски военнослужещи починаха при злополука на боен аероплан , който се разруши на летището в Савана, Джорджия, заяви формален източник. Самолетът е товарен С-130 „ Херкулес “, който принадлежи на Националната армия на Пуерто Рико.
 самолетна злополука в Джорджия БГНЕС
Той се е разрушил в непосредствена непосредственост до интернационалното летище Савана Хилтън Хед, прецизираха американските Военновъздушни сили в официално съобщение. Самолетът е правил подготвителен полет.

От въоръжените сили на Съединени американски щати прецизираха, че на борда са се намирали девет души. Всички те са били членове на Националната армия на Пуерто Рико. Говорителят не разгласи публично, че всички са мъртви , само че показвайки фрагменти на изпепеления аероплан, сподели, че те приказват сами по себе си .
 самолетна злополука в Джорджия БГНЕС
Първоначалната информация бе, че на борда са се намирали петима души, което е естественият брой на екипажа на този доста публикуван транспортен аероплан, който се употребява от американската войска на всички места по света. Президентът Доналд Тръмп изрази съболезнованията си на околните на жертвите.
 самолетна злополука в Джорджия БГНЕС

Това е бил последният полет на тази машина, преди нейното бракуване след 50-годишна работа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР