Девет акта на собственици на животни са съставени за месец

...
Девет акта на собственици на животни са съставени за месец
Коментари Харесай

Санкции за собственици, пуснали без надзор коне и крави

Девет акта на притежатели на животни са формирани за месец септември от „ Контролно звено “ към Община Дупница. Седем са на животновъди- за свободно и безнадзорно стартиране на коне в региона на жк.Бистрица, пътят сред „ Парк Рила “ и село Бистрица и в кв. Ценеви, осведоми Дарик.

Вчера е формиран акт на гражданин на Самораново, след сигнал на дежурния телефон на Община Дупница - 5 92 59, за свободно пасящи 7 броя коне в парка на село Самораново. Установен е нарушителят, който ще бъде глобен с оптималния размер на санкцията - 500 лв.. Санкцията е в този размер, защото е следващо нарушаване на притежателя, както и след предупредителни протоколи от кмета на селото и "Контролно звено ".

Другите два наказателни акта за септември са за свободно движещи се крави наоколо до улични платна (в региона на Яхиново и Горна махала в посока София). Актовете ще са на стойност от 100 до 500 лв., според Наредбата на Община Дупница за развъждане на домашни животни, птици и пчелни фамилии.

Три фиша по 50 лв. са формирани на компании за разлепване на рекламни материали на нерегламентирани места за миналия месец, както и протоколи за предизвестие на притежатели за разполагане на строителни материали на тротоари, с 24-часови периоди за премахването им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР