Девет, а не пет, са жертвите от авиокатастрофата, в която

...
Девет, а не пет, са жертвите от авиокатастрофата, в която
Коментари Харесай

Девет души са загиналите в авиокатастрофата с Кобе Брайънт

Девет, а не пет, са жертвите от авиокатастрофата, в която почина баскетболната легенда Кобе Брайънт. Това оповестиха управляващите в Лос Анджелис. Хеликоптерът падна в хълмиста околност покрай Калабасас, Калифорния, на 45 км западно от Лос Анджелис.  

На борда е била и една от четирите дъщери на Брайънт – Джана (13 г.). Те са пътували за мач на нейния тим, който е част от академия " Мамба ". Кобе е бил треньор на тима.

Шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева удостовери, че няма оживели. Той съобщи, че поради сложния терен и изискванията, ще имат цялостен достъп до два дни, след което ще стартира идентифицирането на жертвите. Вилануева заяви още, че на мястото се събират почитатели на Брайънт, които пречат на проверяващите.

" Това е отвън границите. Хора, стойте надалеч. Операцията е логистичен призрачен сън поради терена ", сподели шерифът, който посочи, че управляващите са основали зона от 5 благи (12 км), в която е неразрешено да се лети. Над 400 последователи са се събрали покрай мястото на случая. Според шерифа интервенцията може да продължи " седмици ".

People have gathered around a makeshift memorial for Kobe Bryant on the plaza in front of Staples Center in Los Angeles.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР