Девата е нещо… нещо забележително.Хората от тази зодия често са 

...
Девата е нещо… нещо забележително.Хората от тази зодия често са 
Коментари Харесай

Девата – най-скромната, най-хубавата

 всички-предимства-на-девата

Девата е нещо… нещо удивително.

Хората от тази зодия постоянно са  със спокоен темперамент. Винаги са заети със своите мисли и доста добре проучват постъпките на другите.

Девите не живеят в свят на мечти, а одобряват действителността такава, каквато е. И това им оказва помощ да реализират огромен триумф.

Освен това, Девите не понасят безпорядъка и избират да провеждат всичко напред.

Тази зодия се отличава със своята почтеност – в никакъв случай няма да излъже поради персонална полза или ненужно да се довери на хората. Но когато Девата откри своя човек, то тя е подготвена на всичко поради него.

Девите са скромни и стеснителни. Трябва  им време, с цел да привикнат към човека  и да го нарекат собствен другар. Девите не пускат който и да е в своето обграждане.

Девите са същински перфекционисти. Те са съгласни единствено на това всичко да е съвършено и доста ценят изисканите неща.

Тези хора постоянно поддържат другар в сложен час и са надеждни приятели. Не напомнят неточности от предишното и оказват помощ на човек да реализира нещо в живота.

А в случай че се влюбите в Дева, ето какво би трябвало да знаете за тях. Първо, те са с прагматично и аналитично мислене. Към всеки проблем подхождат стратегически и със стабилен разбор.

Като цяло, Девите се държат крепко стъпили на земята, без непотребни страсти. Второ, в случай че се увлекат по нещо, няма да спят, само че ще завършат започнатото.

И считат, че щом си се хванал на хорото, трябва  да го изиграеш добре. Това е изключително комфортно когато се местиш с Девата в друго жилище – тя ще опакова всичко, ще повика превози даже ще го извози.

Малко по-подробно за техния перфекционизъм и като разследване, тяхната взискателност. Девите с акуратност на проектант знаят какви качества би трябвало да има сътрудникът им.

Ти можеш да си прелестен и да притежаваш чудесни привички, които да те причислят към светците, само че в случай че нещо липсва в теб, а за Девата е значимо, най-вероятно нищо няма да излезе.

Все отново, предвид на това, че Девата бързо дефинира минусите, тя постоянно предлага решение, с цел да ги поправи.

Що се отнася до придирчивостта, Девите са мнооого изборни към тези с които се срещат. Така че в случай че Девата е избрала теб, почнала е да живее с теб и това е траяло повече от няколко месеца, значи ти действително си се вписал във всички (ама в действителност всички) нейни желания и в действителност си съвършен за нея.

Както към този момент евентуално сте разбрали сами, Девите са практични. Те ще излизат с вас, единствено в случай че посред ви има доста общо и сега за нея е добре да влиза в връзки.

Все отново, в случай че Девата не види вероятност в срещите ви, тя няма да ви губи времето. Тя не обича да театралничи и всичко, което чуете и видите, ще е това, което в действителност мисли.

Ето ви една подсказка – Девите обръщат огромно внимание на детайлите. Затова в случай че би трябвало да пребоядисате жилището или пък имате неприятен усет към облеклото, попитайте Девата за съвет  и няма да сбъркате.

Много от Девите стават дизайнери или стилисти. С тях може и самоуверено да се посъветвате по въпроси, свързани с рисков бизнес и всичко, което изисква деликатен разбор, съгласуване, обмисляне. Можете да не им благодарите.

И последното, на което би трябвало да обърнете внимание, в случай че излизате с Деви – това е персоналното пространство. Те го ценят безгранично, имат  огромна потребност от него и в случай че не им го дадат, нещата няма да са на добре. Ще бъдат раздразнителни, капризни и все неща, които никой не харесва.

Девата има огромна потребност от своето персонално пространство, само че хубавото е, че нормално те го запълват с потребни занимания.

Ако би трябвало да перифразираме Сун Дзъ, може да кажем, че „ Девите са преимущество, което можеш да извлечеш, без да вадиш оръжие “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР