Девата е един от най-предсказуемите зодиакални знаци, когато става дума

...
Девата е един от най-предсказуемите зодиакални знаци, когато става дума
Коментари Харесай

Вижте кои са 4-те зодии, които са добри комуникатори във...

Девата е един от най-предсказуемите зодиакални знаци, когато става дума за комуникативност. За тях разискването на проблемите и въобще всичко до най-малката детайлност е жизненоважна нужда. Те изискват същото от сътрудниците си – да са подробни, обстоятелствени, почтени и отворени към другарство.

Девата не може да мълчи дълго време. Тя е роден комуникатор. Наблюдателна е и има солидни причини във всяка област, за която заприказва.
Въпреки че от време на време сътрудниците на Девата биват изнервени от нейната податливост да приказва прекалено много, те би трябвало да бъдат щастливи и да се усещат късметлии, тъй като сътрудникът Дева лъже рядко, защото не понася измамата във връзката.

Козирозите работят старателно и са доста амбициозни. Това значи, че не се отхвърлят елементарно и в любовта. За да запазят връзките си, те са склонни да създадат всичко належащо, най-вече да поддържат връзка намерено.
Козирозите постоянно знаят какво тъкмо да кажат, тъй че да е на място, да не наранят половинката си, да извлекат оптималните изгоди от връзката. Те не се опасяват да се изправят против проблемите си, стига да сметнат, че това е нужно. В противоположен случай могат да бъдат царе и на тишината.
Каква майка сте съгласно зодията?
Козирогът се пробва да култивира и развие всички свои връзки посредством непримиримост и връзка. Времето, прекарано в дълбоки диалози е от жизненоважно значение за Козирога. Той търси това освен във връзките, само че и в другарствата.

Обикновено се счита, че Овенът е безмилостен и неотстъпчив поради темпераментната му природа, безконтролните му от време на време прояви и импулсивност. Това напълно не е правилно. Овните макар пожароопасния си темперамент са прелестни сътрудници що се отнася до връзката. Те са наясно с това, което усещат и в никакъв случай не приказват с недомлъвки. Общуват непосредствено и ребром.
5-те зодии, на които може да разчитате при компликации
Имат невероятното умеене да подготвят другите да споделят с тях. Хората ги търсят за съвет или просто тъй като знаят, че Овенът ще ги изслуша и ще им даде допустимо най-мъдрия съвет.

Близнаците постоянно са неразбрани поради двойствената им природа. Стига да изискат, Близнаците могат да са превъзходни комуникатори. Резкият им темперамент обаче от време на време обърква сътрудниците им, тъй като в такива моменти те не желаят да приказват и оставят неправилно усещане на прикрити и темерути.
Близнаците обичат да стигат до корена на казуса, с цел да го решат. А това става най-пълноценно посредством добра връзка и те го знаят. Когато желаят да приказват, Близнаците влагат цялата си сила в общуването. Те са чаровни и остроумни, което елементарно въвлича сътрудниците им в връзката.

az-jenata.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР