Дева Тези хора обичат земния стил, който допълва вкуса и

...
Дева Тези хора обичат земния стил, който допълва вкуса и
Коментари Харесай

Каква е мечтаната сватба за всяка зодия /Част 2/

Дева
Тези хора обичат земния жанр, който добавя усета и личността им. Така че, те по-скоро обичат да сватби с пастелна тема, които наподобяват нежни, само че изискан. Те са мощно пристрастени към модерното звучене на сватбите, като носят сватбени тоалети в пастелни цветове, вместо обичайния. Перфектно проведеното празненство е техен патент.
Везни
Красива фермерска къща, заобиколена от зеленина, би била идеалният избор за място за женитба на Везните. Те обичат природата и хармонията и постоянно се стремят да я смесят креативен в живота си. Те също по този начин обичат да прибавят ретро детайли към сватбата си, с цел да наподобява като приказното събитие, което постоянно са желали.
 Каква е мечтаната женитба за всяка зодия /Част 1/ Каква е мечтаната женитба за всяка зодия /Част 1/
Сватбите безспорно са огромен ангажимент и в същото време съкровена фантазия за всеки влюбен. Безбройните обичаи, ритуали и специфични дати с...
Скорпион
Тези хора ще желаят да създадат женитба толкоз трагична като самите тях. Те ще се погрижат всяко събитие на сватбата им да бъде блестящо и елегантно. Вероятно няма да се изненадате, в случай че тези хора създадат най-драматичното събитие, което в миналото сте виждали.
Стрелец
Стрелците постоянно би трябвало да избират женитба, която е планувана навън. Точно като Везните, ситуацията навън, заобиколена от зеленина, би била съвършен избор за тяхната занимателна и гъвкава персона. Тези хора са фенове на чистия въздух, тъй че да бъдат прибрани в хотел, няма да е най-хубавият вид за тяхната женитба.
Козирог
 Зодиакалните двойки, които по никакъв начин не си подходжат Зодиакалните двойки, които по никакъв начин не си подходжат
Понякога просто няма по какъв начин да не ненавиждате някого, без значение какво прави. В композиция с моменти на отчаяние, яд и несъответственост,...
За Козирозите изтънчеността и проведеният ред са главните съставни елементи на сватбите. Точно като личността си, те се стремят да реализират женитба, която ще бъде извънредно проведена и ще следва избран график. Те не желаят огромният им ден да бъде унищожен от нежелани условия, тъй че те са изключително деликатни и за такива неща.
Водолей
Водолеите могат да употребяват творчеството си, с цел да проектират сватбата на фантазиите си. Те ще предпочетат женитба, която има художествена стойност за тях, вместо да изберат същата остаряла стандартна женитба. Те даже могат да покажат някои свои лични творения по време на тържеството.
Риби
Сватба, която е покрай плажа, би била идеална за Рибите, защото това е тяхната територия. Те биха харесали дребна женитба, която включва единствено близки хора, и по този начин, ще откриете, че сватбите им са най-вече дребни, а не толкоз грандиозни. Те избират да възнамеряват празненство, което има доста ретро, само че релаксираща атмосфера.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР