Дева Мария се появи в небето над аржентински град. Медиите

...
Дева Мария се появи в небето над аржентински град. Медиите
Коментари Харесай

Разтърсващо знамение свише срещу COVID-19 в небето над Аржентина СНИМКА

Дева Мария се появи в небето над аржентински град. Медиите разпространиа фотография, която демонстрира фигурата на Богородица в небето над Аржентина, заяви в. „ Дейли Стар”.

Християнските поклонници настояват, че Богородица се е появила на небето и ги защищава от ковид. Кадърът е изработен по здрач в град Сан Карлос, в североизточната аржентинска провинция Кориентес.

Показва три воала от синя и бяла светлина, които се появяват от небето - цветовете, нормално свързани с християнския светец.

Неназован гражданин, чиято щерка направила фотографията, сподели: „ В небето стартира да се вижда дъга и тогава няколко капки започнаха да основават фигурата (на Богородица) в небето, обгръщаща слънцето “.



Местните медии оповестяват, че някои поданици съпоставят фигурата, забелязана в небето, с Девата на Итати, настойничката на провинция Кориентес.

Сузи Хименес също твърди, че е видяла фигурата като Дева Мария и сподели, че е знамение, като написа: „ Благодаря Майко, че ни защитихте, че ходатайствахте за Бога и за вашата благосклонност към хората “.

В информациите за случилото се се показва, че фигурата е била следена и от близкия град Канделария, Сан Карлос - споделя се, че е един от най-старите йезуитски градове в провинцията.

Нанси Сервантес Саес разяснява: "Има доста истории... Знам, че сме доста чувствителни, не желаеме ли малко вяра? "

Това се случва в миг, когато пандемията на ковид се задълбочава в Южна Америка и стартира блокирането в цяла Аржентина.

На 19 март Аржентина вкара национална карантина, която ще продължи до среднощ във вторник, 31 март.

Изключенията от карантината са за пътувания на самичък човек за закупуване на артикули от първа нужда, като медикаменти или хранителни артикули и за пътешестване до летище.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР