Дева - хората са самостоятелни и не се нуждаят от

...
Дева - хората са самостоятелни и не се нуждаят от
Коментари Харесай

Знаците, които си пасват най-добре със зодия Дева

Дева - хората са независими и не се нуждаят от нечия поддръжка. Точно противоположното, тяхната убеденост и оптимизъм може да са от изгода на някого. Астролозите показват, кои зодиакални знаци могат да станат освен близки другари, само че и освен това с представител на зодия Дева .
Овен
Овенът обича занимателен живот, а образно е сходен на Девата. Друго нещо е, че Девата знае по кое време е време за развлечение. Овенът, надалеч не всеки път може да спре това в точния момент.
Тази двойка може да е съвършена. Девата постоянно ще забавлява разпаления Овен, а дружно не им пука. Ще бъде елементарно и радостно. " Скъпа, тази чаша ще е непотребна ", ще каже брачната половинка Дева на брачна половинка си Овен на някое корпоративно празненство. „ Ти, както постоянно, си права, скъпа “, ще отговори правилният, като си спомни, че последният път, когато не се подчинил на жена си в същото състояние, трябваше да излезе на петия етаж.
Водолей
Водолеят е сателит от порода непоправими романтици. Дори възрастен Водолей, постоянно се носи в облаците, построява крепости в пясъка, вместо да построи същински дом за фамилията си.
Малко хора съумяват да смъкват Водолея от небето на земята, без да бъдат афектирани. Но Девата може да го направи елементарно. В същото време тя е задоволително интелигентна, с цел да даде на Водолея на практика препоръки, които да му оказват помощ да осъществя нужната концепция. И тогава тактичността е задоволителна, с цел да не припомня на обичания за това кой посредством, на кого се трансформира в сполучлив човек.
Близнаци
Близнаците постоянно не виждат границата, сред положителното и злото и са способни да преминат неразрешената линия, единствено поради своята импулсивност. Но тези Близнаци, чието второ полувреме е Дева, имат шанс.
Девата за Близнаци е същински ангел-пазител. Тя предизвестява обичаната си за неприятности и в случай че той въпреки всичко се вмъкне в тях, ще постави всички старания да го измъкне от това „ тресавище ”. В съюз с Близнаците, Девата е същински фамилен юрист.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР