Deutsche Bahn разобличи шведската активистка Грета Тунберг, публикувала в социалните

...
Deutsche Bahn разобличи шведската активистка Грета Тунберг, публикувала в социалните
Коментари Харесай

Разобличиха Грета Тунберг - пътувала с първа класа

Deutsche Bahn разобличи шведската активистка Грета Тунберг, разгласила в обществените мрежи фотография, на която е седнала на пода на немски трен. От компанията означиха, че 16-годишното момиче е пътувало с първа класа, предава организация EA Daily, представена от БГНЕС.
" Пътувам през Германия в претъпкан трен. Най-накрая по пътя към дома! " – написа Тунберг под фотографията, на която се вижда по какъв начин тя седи на пода, а край нея има няколко огромни куфара.
Но немският транспортьор се възмути от сходно манипулиране на публичното мнение.
" Нямаше да е зле също по този начин да посочите какъв брой прелестно и професионално ви обслужваше нашия екип в първа класа ", отговори администрацията на Deutsche Bahn на страницата на Тунберг в " Тwitter ".

Greta Thunberg has been taken to task by the German railway after tweeting a photo of herself sitting on the floor of a train surrounded by lots of bags https://t.co/a4Mr0zStIU
— Sky News (@SkyNews) December 16, 2019
Според информацията на компанията, на качената фотография, момичето седи на пода на влака от Касел до Хамбург. Но билетът на шведката е за вагон първа класа. След разобличението екоактивистката, все едно нищо не се е случило, заяви, че фактически е имала място в този вагон.
" Разбира се, че това не е казусът и аз въобще не писах за това. А препълнените влакове са характерен знак, тъй като те демонстрират, че търсенето на този превоз е огромно ", добави тя.
Както е известно, Грета Тунберг не пътува по въздух, тъй като счита, че " самолетите са нездравословни за климата ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР