Детството на принцовете Уилям и Хари определено не можем да

...
Детството на принцовете Уилям и Хари определено не можем да
Коментари Харесай

Принц Хари, принц Чарлз и един навик, който се предава по наследство

Детството на принцовете Уилям и Хари несъмнено не можем да назовем елементарно и нехайно, тъй като е белязано от гибелта на тяхната майка Даяна Спенсър. А и да си роден в кралския двор може да носи редица привилегии, само че и не по-малко отговорности и неудобства.

Синовете на принц Чарлз постоянно са показали мощна обвързаност към татко си . Дори през днешния ден, когато към този момент са зрели мъже със лични фамилии. А преди години тримата прикарват цялото си свободно време дружно. Спомени от този интервал попадат в редица документални филми за кралското семейство.

Именно от един от тях (Prince Charles at 70) научаваме и за забавен табиет на принц Чарлз , който по-малкият му наследник Хари също продължава да практикува и до през днешния ден.
 Снимка 414961

Когато принцовете са още деца, двамата с татко им обичат да прекарват времето си в разходки измежду природата. И с цел да им даде добър образец, че опазването й е грижа на всеки един от нас, Чарлз подвига всеки отпадък от земята и го прибира в торби, които по-късно се изхвърлят на верните места .

Тогава Уилям и Хари одобряват това деяние за изцяло обикновено, а по-малкият брат е този, който приема много драговолно концепцията да направи страната си едно по-чисто място. Заради непрестанното събиране на отпадъци от земята, Хари си отнася много насмешки от съучениците , само че това не го отхвърля, предава Town&Country Mag.

И до през днешния ден брачният партньор на Меган Маркъл се ядосва съществено, когато види отпадък, хвърлен на земята. Но казусът е, че протоколът не му разрешава по време на обществени събития да влиза в ролята на чистач.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво отсрочват преместването
Защо Хари и Меган остават при Уилям и Кейт

Поне за още месец

Това не е единственият еко табиет, който принц Хари е наследил от своя татко. Колкото и да е дразнещо за неговата обичана, той непрекъснато гаси лампите в общия им дом, с цел да пести електричество.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР