Детският радиохор на БНР и родителите на децата протестираха пред

...
Детският радиохор на БНР и родителите на децата протестираха пред
Коментари Харесай

Протест на Детския хор на БНР в защита на стария им диригент


Детският радиохор на БНР и родителите на децата стачкуваха пред постройката на публичната медия. Недоволните упорстват пенсионираният диригент Венеция Караманова да остане още два сезона с хора, с цел да съобщи опита си на своя правоприемник.

В отговор от БНР обявиха, че Караманова е отказала да подписа нов контракт.

Изпълненията на детския радиохор звучаха пред тротоара на БНР. Близо 30 от 120-те хористи пяха в поддръжка на пенсионирания им диригент Венеция Караманова.

След приключването на контракта Венеция Караманова, която е пенсионер от 2011 година, получава ново предложение, само че при разнообразни условия. Мястото на почетен диригент, дирижирането на няколко концерта, измежду които и този за 60-годишнината на хора, не дават отговор на упованията ѝ. В знак на митинг част от децата няма да вземат участие в подготвителния лагер преди началото на сезона.

Дали хористите и новият диригент на Детския радиохор ще съумеят да се сработят за дребното време преди началото на креативния сезон? Това е най-важният въпрос, който остава след митинга. Днес Венеция Караманова не беше с децата пред постройката на БНР.

Засега от БНР са безапелационни, че няма да насочат друго предложение към Венеция Караманова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР