Детският приказен филм “Лили Рибката от петък е по кината

...
Детският приказен филм “Лили Рибката от петък е по кината
Коментари Харесай

Приказният филм “Лили Рибката вече е по кината в цялата страна

Детският баснословен филм “Лили Рибката ” от петък е по кината в страната, една приказка за виновни родители и чувствителни деца и история с фантастични герои и обич във всичките ѝ форми. Кинолентата се обръща към децата, само че ангажира и възрастните. Той е фамилен филм, поставящ въпроси, от чиито отговори се интересуват както актуалните деца, по този начин и техните родители.

Филмът е приказка за неизмеримо дете, което претърпява чудна промяна, всякога щом някой го огледа право в очите. Полагайки старания да му оказват помощ, родителите на детето го водят в малко село в покрайнините на града, в което детето среща връстничката си Лили - внучка на говорещ Японски шаран и щерка на цигани-магьосници.
Калин Сърменов , Койна Русевa , Красимира Демирова , Татяна Лолова , Стоян Радев са част от звездния актьорски състав, а в функциите на дребните герои са Дарина Досева , Калина Асенова , Боян Григоров , Калоян Минчев .

Заедно с Ясен Григоров , сценарист, режисьор и продуцент на кино лентата, те бяха посетители в " Закуска на тревата " по " Хоризонт " с водещ Валерия Николова.
Колко е значимо родителите да гледат с обич децата си право в очите и какъв е тайният другарски обред на децата отвън снимачната площадка - ще научите от гостуването на младите артисти в БНР.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР