Детският музей в Индианаполис е премахнал три от вещите на

...
Детският музей в Индианаполис е премахнал три от вещите на
Коментари Харесай

Музей в САЩ се отказа от вещи на Майкъл Джексън

Детският музей в Индианаполис е премахнал три от движимостите на Майкъл Джексън , които са били изложени в него. Причината за това е нов документален филм, който упреква артиста в полово принуждение над деца.
От музея оповестяват, че шапката и ръкавиците, които артистът е носил на сцената, както и негов афиш, към този момент не са изложени в музея.
Крис Карон, ръководителят на сбирките на музея съобщи, че желае движимостите показани в него да описват за " хора с висок темперамент ", съобщи БГНЕС.
Документалният филм на HBO " Да напуснеш Невърленд " споделя за двама мъже, които споделят, че Джексън ги е ухажвал и ги е тормозил за секс, когато са били млади. Твърденията за полово принуждение хвърляха сянка върху по-голяма част от живота на артиста.
На 16 март следобяд Холивуд рипортър получи изказване от Детския музей, уточнявайки какви тъкмо движимости са били отстранени.
" Три движимости на Майкъл Джексън са били отстранени от две от експозициите в Детския музей в Индианаполис – неговата шапка и белите ръкавици, които бяха купени преди няколко години на аукцион, както и плаката на артиста, който е носи и неговия автограф ", пишат от музея в изказването си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР