Детските градини няма да бъдат отворени от понеделник. Това заяви

...
Детските градини няма да бъдат отворени от понеделник. Това заяви
Коментари Харесай

Фандъкова категорична: Няма да отваряме детските градини

Детските градини няма да бъдат отворени от понеделник. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова .
По думите ѝ сега няма съображение за това. " Ще продължим да следим данните. Има известно задържане, даже понижаване в броя на новозаразените, само че броят на приетите в болница се резервира на много високо равнище, включително и хората, които са на интензивно лекуване ", добави тя.
 Полет единствено за имунизирани - какво споделя признакът на авиобизнеса в България Полет единствено за имунизирани - какво споделя признакът на авиобизнеса в България
От следващата година интернационалните самолетни пътувания може да се завърнат, само че с едно ново предписание: пътуващите до избрани страни би трябвало да б...
Относно това дали е допустимо разхлабване на ограниченията след 21-ви декември, тя акцентира, че би трябвало да се наблюдават данните и няколко дни преди тази дата да се направи сериозен разбор. " Личното ми мнение е, че предстоят празници и по това време хората се отпускат. Не би трябвало да бързаме, а да сме доста деликатни ", акцентира Фандъкова.
По-рано през днешния ден даде и зам.-кметът на София Тодор Чобанов .   " За момента оценката е, че нямаме съображение да сме спокойни при едно вероятно отваряне на детските градини в Столична община. В София към момента има важен брой нови случаи, а това е една система, която крие опасности ", сподели той.
Припомняме, че през вчерашния ден (10 декември) здравният министър също разгласи, че обстановката сега на детските градини. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР