Детски треньор бе отстранен от своя пост, защото е дал

...
Детски треньор бе отстранен от своя пост, защото е дал
Коментари Харесай

Уволниха треньор, защото отборът му победи с 27:0

Детски треньор бе отхвърлен от своя пост, тъй като е дал неприятен образец на своите футболисти, като е показал пренебрежение към съперника при победа с 27:0. Според управлението на отбора той е дал неприятен образец на децата, оповестява Dsport.bg.

Едва ли доста треньори могат да кажат, че са били уволнени след победа, камо ли с 27:0.

Ситуацията се разиграва в Инвиктазауро от Гросето – клуб, който развива детско-юношески футбол и е в съдействие с Фиорентина. Съставът, управителен от треньорът Ричини, победила своите връстници от Марина Калчо с 27:0. Това обаче по никакъв начин не се харесало на босовете.

Президентът на клуба Паоло Брогели разяснява случката: „ Бяхме шокирани и по едно и също време разочаровани, когато разбрахме, че нашият младежки състав е разгромил съперник с 27:0. Ценностите на нашата школа са в спор с сходно нещо. Съперникът би трябвало постоянно да бъде почитан, а през днешния ден това не се е случило. В ролята си на президент желая да поднеса извинения на ФК Марина Калчо. Обявявам, че единомислещо всички шефове на клуба взеха решението, че треньорът господин Ричини би трябвало да освободи своя пост. Нашите треньори би трябвало преди всичко да възпитават децата, преди да управляват футболните им тренировки “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
НАПИШИ КОМЕНТАР