Детски рисунки, част от конкурса „Моята ЕДЕН дестинация в България“,

...
Детски рисунки, част от конкурса „Моята ЕДЕН дестинация в България“,
Коментари Харесай

Детски рисунки от конкурса на Министерството на туризма за ЕДЕН дестинациите са изложени в Народното събрание

Детски рисунки, част от състезанието „ Моята ЕДЕН дестинация в България “, проведен от Министерството на туризма във връзка Световния ден на туризма, са изложени в „ Клуба на народния представител “ в Народното събрание в интервала 27 февруари - 5 март. Това бе обявено от парламентарната естрада по време на днешното съвещание, показаха от пресцентъра на Министерство на туризма.

Изложбата включва най-хубавите произведения от втория конкурс за детски рисунки, за който бяха изпратени над 250 произведения. Всички рисунки са оценени от жури и посредством оспорвано електронно гласоподаване на Facebook страницата на Министерството на туризма. Отличени бяха девет деца от цялата страна.

Рисунките показват детското виждане за естествените и историческите обекти, традиции, обичай и фестивали в дестинацията. Целта е да се разпространяват по-малко познатите туристически места у нас. В ЕДЕН мрежата на България са 17 общини от цялата страна - Ямбол, Драгоман, Ардино, Чавдар, Мездра, Силистра, Луковит, Сандански, Кюстендил, Белоградчик, Белица, Сапарева баня, Каварна, Враца, Странджа, Казанлък и Кърджали.

В интервала от 22 до 24 февруари изложбата бе в Античен комплекс „ Сердика “, където жителите на София можеха да прегледат родните забележителности, нарисувани през погледа на децата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР