Детски министър от Уайоминг призна, че не може да бъде

...
Детски министър от Уайоминг призна, че не може да бъде
Коментари Харесай

Детски министър, пристрастен към порнографията, се твърди, че е малтретирал дете по време на коледната ваканция: „Подаде се на изкушението“

Детски министър от Уайоминг призна, че не може да бъде оставен самичък с деца, откакто е малтретирал младо момиче по време на коледната си почивка във Флорида, съгласно ченгета.

69-годишният Ричард Скот Шоу е споделил на ченгетата, че се е „ предал на изкушението “, когато се твърди, че е опипвал жертвата – която е била под 12 години – върху облеклата й в два обособени случая, до момента в който е бил на посещаване в щата Съншайн, сподели офисът на шерифа на окръг Полк сряда.

Момичето се довери на майка си малко откакто Шоу се завърна в Уайоминг, където служи като водач на богослужението в Министерството под командване. След това ядосаният родител се обадил на министъра, който сякаш признал за перверзното закононарушение, само че твърдял, че е трагичен случай.

Момичето е една от двете известни жертви на Шоу, откри полицията.

Той промени мелодията си, когато беше арестуван предходната седмица, като сподели на служителите на реда, че „ се опасява от следствията “.

„ Не беше с желание да нарани няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР