Детската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в

...
Детската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в
Коментари Харесай

Детска учителка изхвърли актрисата Саня от Фермата

 Детската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в първия женски двубой в риалитито " Фермата: Нов свят “. Актрисата водеше безапелационно доникъде на борбите и съумя да изненада съотборниците си чорбаджии с прелест, сръчност и извънреден фокус, резултат от заниманията й с китайското бойно изкуство тай чи. Предизвикателството, което събори Саня, бе " Редене на думи “ и в него по-ловка в изписването на изречение със завързани очи бе състезателката от тима на сиромасите. Маргарита закова успеха с по-добро време във финалната игра " Царевица и кула “, а когато чу резултата, Саня зяпна от изненада.

Докато сиромасите се опитваха да смачкат в прегърдките си своя първенец, актрисата пусна сълза по пътя към изхода от риалитито " Фермата “. Като първата жена фермер на седмицата в новия сезон на шоуто Маргарита получи стомна вино, което водещият Андрей Арнаудов тества усърдно, преди да й го повери, заяви " Блиц ".  

" Не бях задоволително готова, считам, че можех повече. Един ден за мен се равняваше на най-малко 10 извън, имам възприятието, че съм тук от 4 месеца. Обичам тима си и желаех да остана по-дълго, с цел да се доопознаем, само че по този начин е било писано “, показа на сбогуване Борисова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР