Детската болница спира спешния си прием и от БСП сме

...
Детската болница спира спешния си прием и от БСП сме
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев : ГЕРБ пази Ананиев от изслушване за детската болница

„ Детската болница стопира незабавния си банкет и от Българска социалистическа партия сме извънредно обезпокоени от обстановката. Още през вчерашния ден поискахме министърът на опазването на здравето да бъде изслушан. Оказа се, че за политиците от ГЕРБ е най- значимото да е явен денят и часът за този незабавен случай, без да вземат поради, че става въпрос за деца ”.
Това съобщи Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България ". Той разяснява, че министърът доста добре би трябвало да знае, че когато има изключителна обстановка, няма значение дали има избран ден и час.

„ Когато един родител води детето си в болничното заведение, няма значение кой ден и час е. „ В момента вие, ръководещите, пазите министър Ананиев от чуване. Считаме този метод за неприемлив, още повече, че министърът идва през днешния ден тук, само че с цел да дава отговор на други въпроси ", изясни още Стойнев.

Георги Свиленски: Случаят е значим и спешен- няма потребност от дата, час и минута

„ Срам и срам. Детска болница се закрива в модерна България и вие гласувате въздържали се и срещу чуването на министъра. Госпожо Караянчева, през вчерашния ден ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ внесе предложение за чуване по член 113 с право на парламентарните групи да се задават по два въпроси. Единствено вие имате право като депутат в деня да предложите тази точка за гласоподаване. Случаят е значим, незабавен и няма потребност от дата, час и минута. Молбата ми е към вас – апелирайте народните представители от всички парламентарни групи да поддържат това предложение, с цел да успокоим българските жители и народните представители “.

Това прикани от трибуната на Народното събрание зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР