Детска учителка от Пловдив и семейство преподаватели в училище в

...
Детска учителка от Пловдив и семейство преподаватели в училище в
Коментари Харесай

Детска учителка от Пловдив и семейство преподаватели в Хисар са с COVID-19

Детска учителка от Пловдив и семейство преподаватели в учебно заведение в Хисар са измежду новите случаи на инфектирани с в региона, съобщи.
Учителката на 3-та група в ДГ „ Марица “ е сложена под карантина откакто през вчерашния ден е дала положителен резултат за COVID-19.
 Костадин Ангелов: Държим под надзор ковид, заболеваемостта спада Костадин Ангелов: Държим под надзор ковид, заболеваемостта спада
България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от популацията от COVID-19 в Европа, страната ни продължава сполучливо да държи...
22 деца, които са били контактни с нея, също остават по домовете си за 14 дни.
Десет са контактните на учителката от личния състав на детското заведение. Те са изследвани с РСR проби през днешния ден и до края на работния ден се чакат резултати им.
Днес са регистрирани два позитивни резултата за ковид на семейство учители от учебно заведение “Христо Смирненски “ в Хисар. Те са преподаватели от начален курс. Последното им посещаване в образователното заведение е било преди два дни. Класовете, в които са преподавали учителите, ще бъдат сложени под карантина за 14 дни. Това са две паралелки от втори клас и една паралелка трети клас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР