Детска площадка в Пловдив осъмна надраскана с неприлични картинки и

...
Детска площадка в Пловдив осъмна надраскана с неприлични картинки и
Коментари Харесай

Детска площадка под носа на Общината в Пловдив стана обект на вандали СНИМКИ

Детска площадка в Пловдив осъмна надраскана с неприлични картинки и надписи.

Хулигани са показали " творчесво " със спрейове върху част от атракциите за деца на детска площадка, намираща се на пъпа на Пловдив. За безумието оповестява четец на GlasNews.bg. Вече седмица мястото за забавление е в това положение, а от общината не взимат никакви ограничения, се показва още в сигнала до медията ни.

Родителите са възмутени от обстоятелството, че площадката се намира на централно място в Пловдив и няма камери за видеонаблюдение, а вандалите по-всяка възможност ще си останат безнаказани.

Ето какво още гласи изпратеният до GlasNews.bg сигнал: " Е, през днешния ден на ред е дребната площадка до общината. Вече седмица родители, деца, а и цялата администрация на “голямата” община се радват на тази вандалщина. Нашите градоуправници не схванаха, когато бутнаха паментник на културата, единствено на метри от тяхното работно място. А в този момент към този момент седмица нехае, че една от дребното площадки в центъра на Пловдив е вандализирана. Интересно, че даже на централни места като тези, няма камери и злосторниците ще си останат ненаказани… а ние и децата ни ще продължим да търкаме нецензурни думи и рисунки с мокти кърпички! ".

Междувременно вандалските прояви на детски площадки зачестяват. Само преди дни вандали вилняха на друга площадка за деца във вторият по величина град в България. Служители на Оперативна програма " Градини и паркове ", които на 13-ти сутринта са отишли да чистят на ул. " Генерал Данаил Николаев ", са заварили оградата на площадката счупена. Тогава от общинското дружество оповестиха, че ще я възстановят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР