Детска площадка, на която няма деца. В двора на църква,

...
Детска площадка, на която няма деца. В двора на църква,
Коментари Харесай

Кошмари в село Завой! Малолетни момчета насилват с кол възрастен мъж

Детска площадка, на която няма деца. В двора на черква, заключена, тъй като се прави ремонт. Това село може би е забравено и от Господ. Село, в което две деца са обвинени за брутално ликвидиране. Жертвата е на 62 години. Казва се Атанас Иванов, няма фотография, няма некролог. Бил е безпаричен, необразован, а единствената, която се е грижила за него е сестра му Мария.

„ Женена съм, имам 3 деца. Ние се грижихме за Атанас, тъй като нямаше кой. Той беше по-голям от мен, само че малко не разсъждаваше. Не пиеше, само че не беше женен, тъй като не беше кадърен за жена- в никакъв случай не е имал приятелка”, споделя Мария пред камерата на „ Офанзива ".

Във съдбовния ден, Атанас отива до незавършен градеж, където се събират наркомани и деца от селото. Малчуганите постоянно са му се подигравали.

„ Атанас не беше нападателен, даже беше доста мирен. Полицията нищо не споделя за убийството, не знаем какво ще стане. Там в празната къща не можем да знаем вечер какво вършат като се събират. Имаме кмет, имаме и полиция, за какво не се интересуват какво се случва там? Ние сме необразовани хора, Атанас имаше най-вече до втори клас. Работеше почасово при тези, които го викнат, нямаше доста пари, беше безпаричен. Знаем, че са го били съблекли и лекарите споделят, че е бил изнасилен с дървета. Убиецът заслужава да влезе в пандиза. Има съд, дано бъдат наказани”, споделят от фамилията на жертвата.

След нечовешките гаври сестрата на Атанас, Мария го докарва на ръце в дома си. От там, кола за спешна помощ го транспортира в болничното заведение, където той умира.

„ Децата преди го биеха, където го завареха. Той не разсъждава, за какво ще го тормозят? Биеха го без причина, за развлечение. Има Господ- ще бъдат осъдени. Когато го намерихме- той беше гол, прибрахме го у дома да го облечем, от кръста надолу беше посинен. Искаме правдивост и това ликвидиране да бъде разкрито. Ако беше българин, до в този момент да е излязло нескрито. Имаме кмет, имаме и служители на реда, а няма разобличаване. Убиецът на Виктория Маринова беше открит за по-малко от 24 часа, а беше в Германия, а при нас причинителят си седи на независимост. Ако деца са направили това, би трябвало бащите им да влязат в пандиза, тъй като не са ги възпитавали”, безапелационни са от фамилията.

По инсталираните наоколо камери, служителите на реда доближават до 11-годишния Стоян Иванов и 8-годишния Димитър Илиев. Двете деца са отведени в полицията.

„ Стоян беше разпитан от полицията, обаче няма доказателство, че той го е направил, или е взел участие. Обвиняват ни децата в случай, че Атанас е 120 кг човек и те не могат да го убият. Всички обвинявания са неистина. Искам убийците да се санкционират доста строго, както и тези, които ни клеветят децата. Детето ми сподели, че са го закачали, само че не са го умъртвили, или изнасилили. Ако се окаже, че е отговорен, дано си получи заслуженото. ”, безапелационен беше бащата на петокласника.

Циганите от квартала не имат вяра, че две деца са способни на сходно безчовечие, имат вяра, че килъра е българин, само че нямат отговор какво ще вършат в случай че се окаже, че Стоян и Димитър са изтезавали до гибел, възрастния Атанас.

„ Децата не са отговорни. Тя кметицата знае всичко, само че не желае да каже кой е причинителя. Сина ми като се прибра не сподели нищо. Кротко дете е, не се бие. Притеснени сме за детето, тъй като самото то доста се опасява. Страх го е да излиза и не спи по цяла нощ. Не разбираме щом имат показания и отпечатъци за какво не прибират детето”, сподели Доля Илиева, майката на 8-годишния Димитър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР