Детска игра с факти за Овергаз и професиите „газов техник“

...
Детска игра с факти за Овергаз и професиите „газов техник“
Коментари Харесай

Учим с игри за работата на газовите техници и инженери


Детска игра с обстоятелства за Овергаз и специалностите „ газов механик “ и „ газов инженер “ завоюва стажантското съревнование на компанията тази година. 18 стажанти, разпределени в тимове, участваха в 12-ата Стажантска академия на сдружението. Всяка група имаше задачата да сътвори игра, която да запознае децата сред 10 и 13 години с работата на газовите техници и инженери. За да се приготвят за плановете си, младежите минаха образования по презентационни умения и участваха на лекция, от която научиха по какъв начин се вършат игри.

Тимът-победител впечатли журито с първообраз на бордова игра „ Стани специалист, дребосъче! “, в която трасето, през което минават играчите, подхожда на действителното наличие на Овергаз в българските градовете. Картите с обстоятелства за активността на компанията бяха един от открояващите се и обучителни детайли на играта. Сред изобретателните планове на младежите бяха оферти за асоциации, ролеви игри и стая със загадки.

Платеният стаж в Овергаз предлага на всеки участник самостоятелна стратегия, която се базира на академичната му компетентност и персоналните му желания. Така по време на практиката си в сдружението младежите получават опит в сферата, от която се интересуват и минават образования, с цел да се приготвят за бъдещите им професионални инициативи. Средно 25 % от стажантите продължат кариерното си развиване като част от екипа на Овергаз, а някои израстват и до мениджъри.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР