Детска градина Младост отвори своите врати за официално представяне на

...
Детска градина Младост отвори своите врати за официално представяне на
Коментари Харесай

Ден на отоворените врати в ДГ „Младост“ – Габрово

Детска градина „ Младост ” отвори своите порти за публично показване на реновираното дворно пространство по план „ Красива България ” с финансовото присъединяване на Община Габрово.

„Радостта на децата и екипа на детската градина е огромна, споделихме я с родители и посетители, искащи да прегледат кътовете на шестте нови площадки за игра с съвременни и безвредни уреди и настилки“, сподели шефът на детската градина Павлина Минковска.

Децата демонстрираха с какво предпочитание и възторг танцуват и пеят на Музикалната площадка. Родители и посетители се срещнаха и разговаряха с шефа и екипа по тематики, които ги вълнуват. Освен годишните Дни на детето, посещаващо ДГ „ Младост ”, екипът счита да трансформира тази самодейност в традиция.

„С неспокойствие чакаме лятото, с цел да се впуснем с актуалните и бъдещи ученици в игри и занимания на двора и в постройката на ДГ „ Младост ”, оборудвана и обзаведена съответно за основаване и поддържане на модерна просветителна среда“, добави Павлина Минковска.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР