Детска градина „Мир“ изпрати благодарствено писмо до кмета на община

...
Детска градина „Мир“ изпрати благодарствено писмо до кмета на община
Коментари Харесай

Детска градина „Мир“-Мездра благодари на ОбП „Чистота“ за извършения ремонт /снимки/

Детска градина „ Мир “ изпрати благодарствено писмо до кмета на община Мездра Иван Аспарухов, с което благодари на Общинско дружество (ОбП) „ Чистота “ за осъществените ремонтни действия през лятото във филиала в село Долна Кремена и за почистването на пространството в региона на детското заведение в Мездра.
„ Екипът и родителите на децата в ДГ „ Мир “-Мездра изричат сърдечната си признателност към Вас и към чиновниците в ОбП „ Чистота “ за съдействието и проявената отговорност при реализиране на ремонтните действия в детската градина в с. Долна Кремена и за почистеното пространството наоколо до оградата на детската градина в Мездра, се споделя в писмото.
Благодарим Ви за навременната помощ, оказаното внимание и подпомагане при реализиране на ремонтните действия в постройките на ДГ „ Мир “-Мездра с детска група в с. Долна Кремена. “
Детска градина „ Мир “ и яслената група ще отворят порти за своите ученици на 9 септември 2021 година (четвъртък), при прецизно съблюдаване на въведените в страната противоепидемични ограничения, оповестяват от детското заведение.
Приемът на деца ще става на обособените за задачата места - пред входовете на ДГ, при разстояние минимум 2 м сред родителите, като не се позволява влизането на придружителите на децата в постройката на детската градина.
Приемът ще се прави от здравно или друго упълномощено от шефа лице, при потребление на нужните самостоятелни защитни средства - маска/шлем, като при положение на констатиране на признаци на заболяване детето няма да се приема.
Апелираме към всички родители да не водят детето си, в случай че някой член на фамилията или детето има симптоматика на заболяване, както и в случай че има кой да се грижи за детето у дома.
Нека бъдем виновни към своето здраве и това на другите!
Благодарим за разбирането! Бъдете здрави! Очакваме ви!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР