Децата вече са добре. Ходят на училище. Нямам представа защо

...
Децата вече са добре. Ходят на училище. Нямам представа защо
Коментари Харесай

Майката на починалото 9-годишно дете в Кардам разкри своята версия за трагедията

Децата към този момент са добре. Ходят на учебно заведение. Нямам визия за какво се случи този случай. За мен е лекарска неточност. Не може да приказваме за никакво отравяне. Това и в болничното заведение го споделиха. Не е имало и никакви химически препарати у дома. Нямам думи и не мога да си го обясня.

Това сподели пред камерата на БТВ Росица Маринова, майка на умрялото 9-годишно дете в Кардам. Към момента към момента няма данни за повода за гибелта на детето. От прокуратурата към момента изчакват резултатите от всички експертизи, с цел да разгласят окончателната причина за случая.

"Не мога да си обясня какво стана. Аз бях с другите три деца в болничното заведение в Добрич. Имаха някакви дребни точици и на сутринта всичко беше наред. Кръвта им беше чиста. Нямам думи и пояснение. Не може да се приказва за никакво отравяне и склоняване към самоубийство ", разкри бабата на децата.

"В момента имаме потребност единствено от пари. Ще помоля всички, които ни пращат облекла, да спрат, тъй като към този момент няма къде да ги слагаме. Благодаря на всички ", добави майката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР