Децата в ЦСКА 1948, родени през 2006 и 2007 година,

...
Децата в ЦСКА 1948, родени през 2006 и 2007 година,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 одобри деца на кастинг

Децата в ЦСКА 1948, родени през 2006 и 2007 година, изиграха контрола против столичната академия ДИТ. Двубоят се организира в събота на състезателен комплекс ПЖИ и приключи с минимална победа за гостите с 1:0.

" Целта на образователната игра беше да се обърне особено внимание на утвърдените деца от кастинга „ Стани звезда в ЦСКА! “, провел се преди седмица. Както споменахме, половината от 20-те селектирани са измежду най-малкия набор в армейската школа. В рамките на цялата седмица те упражняваха наедно със своите връстници, като треньорът Йордан Юруков реши да тества гениите в същински мач, където да покажат опциите си против действителен съперник ", написа на формалния уебсайт на " алените ".

Срещата стартира с напън на младите " армейци ", които на два пъти имаха късмет да открият, само че не съумяха. Следващите минути минаха равностойно, като топката постоянно сменяше своя собственик и се задържаше най-вече в центъра.

Постепенно играчите на ДИТ съумяха да изнесат играта още по-далеч от вратата си и в 25-ата минута стигнаха до фаул наоколо до наказателното на „ алените “. Зад топката застана Генчев, който нацели страничния дирек.

До края на полувремето възпитаниците на Йордан Юруков държаха гостите в наказателното им поле, само че до гол не се стигна.

Втората част стартира с промени и в двата състава, а резултатът бе открит след три минути игра. Нападател на „ динамитите “ се озова самичък против стража на ЦСКА и не сгреши – 0:1 за ДИТ.

Десет минути по-късно пасивът на " армейците " бе подсилен, само че основният арбитър анулира попадението поради засада. Поради ниските температури и честите смени, до нов гол не се стигна и срещата приключи с минималното 0:1 за Академия ДИТ.

За възпитаниците на Юруков следва едномесечна пауза, като тимът се събира още веднъж на 14 януари за първа подготовка през новата календарна година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР