децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник за

...
децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник за
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

" Детски Дневник " събра и оферти за занимания на децата по време на пролетната им почивка (30 март - 7 април), които можете да разгледате тук.

Събота

- София - От 11 часа в Kornel4Kids децата могат да си създадат слънчевата система - ръчно ще изработят всяка от планетите и ще ги подредят в слънчева система по случай Деня на космонавтиката.

- София - Детското тичане от 2 км за деца от 4 до 14 години ще се организира от 10 часа в Южния парк.

- София - Великото тъкане - да изтъчем топли елечета за нашите великденски яйца е занятието на място за развиване " Малките огромни " от 17 часа.

- София - " Музейко " гостува в " Икеа " от 11 до 13 часа. Ще се строят здания, крепости, антични плавателни уреди и други обекти, свързани с древността.

- София - От 12 часа в магазин " декатлон Витоша " е проведен безвъзмезден урок по баскетбол за деца над 7-годишна възраст. Необходима е регистрация тук.

 Снимка:
Снимка: " Под дъгата "

- София - От 17 часа " Под дъгата " кани деца и родители да рисуват на воля с ръце, крайници и тяло по пода и стените на тяхната зала. Тема на мацаницата този път е " Пролетта ". Използваните бои са изцяло безвредни, основани особено за деца и лесни за пране. Желателно е децата и родителите да са облечени с облекла, които са подобаващи за цапане. Носете си пантофки.

- Пловдив - От 12.30 часа в магазин " Декатлон " ще се организира кондиционна подготовка за деца над 5 години. Това са извършения, посредством които се усъвършенства общото физическо положение, покачва се силата, издръжливостта, подвижността, координацията и концентрацията. Необходима е регистрация тук.

- Варна - Магазин " Декатлон " е провел щафетно тичане от 9.30 часа на входа на морската градина. Записване за щафетата - тук.

Неделя

- София - Ателието " Царство Анималия " е провела " Био игри " за деца от 6 до 12 години. От 11 часа в " Теномеджикленд " те ще могат да се срещнат с възникването на живота, еволюцията на другите типове посредством проучване и игра.

- София - Детският теоретичен клас ще е отворен за деца на 4 и 5 години от 10 часа, с цел да ги запознае с чудния свят на биологията, като ги срещне с микроорганизмите, клетките, вековните растения и бълбукащите вулкани. Подробности - тук.

- София - " Музейко " гостува в " Икеа " от 11 до 13 часа. Ще се строят здания, крепости, антични плавателни уреди и други обекти, свързани с древността.

- София - Космически провокации в място за развиване " Малките огромни " чака деца от 5 до 10-годишна възраст от 14.30 и от 16.30 часа. Подробности - тук.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР