Децата са все по-неграмотни и на това трябва да се

...
Децата са все по-неграмотни и на това трябва да се
Коментари Харесай

Теодосий Теодосиев: Децата са все по-неграмотни и на това трябва да се противодейства

Децата са все по-неграмотни и на това би трябвало да се противодейства. Това разгласи в предаването „ Тази неделя” известният учител по физика от Казанлък Теодосий Теодосиев .

За висок коефицент на просветеност е належащо един възпитаник в девети клас да е прочел най-малко 1000 книги от по 600 страници и да се е занимавал с точни науки, само че освен с математика, разгласи Теодосиев.

Теодосий Теодосиев беше част от българската делегация при папата за 24 май. Папата е извънредно непретенциозен и сдържан човек, има изключителна власт, само че не злоупотребява с нея. Стреми се да се върне към изворите на християнството – нещо доста важно”, разяснява учителят.
Бойко Борисов носи на папата копие на четвероевангелието на Иван Александър Има още два подаръка – картина на художника Павел Митков и 33 маслодайни рози от Казанлъшко
По думите му светът няма потребност от хиляди пъти заличаване, в което се надпреварват страните, а от веднъж избавление. Той се притеснява от това хората да не си провеждат един „ Армагедон” сами.

Теодосиев има щерка в първи клас – Йоанна, надява се тя с изключение на интелигентен да стане и рационален човек.

Вижте целия диалог във видеото:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР