Децата растат бързо. Едно мигване и вече са тийнейджъри, които

...
Децата растат бързо. Едно мигване и вече са тийнейджъри, които
Коментари Харесай

Вълшебни места, които да посетите, преди децата да пораснат

Децата порастват бързо.

Едно мигване и към този момент са младежи, които се нервират от всичко и са подготвени да се опълчват на всяко ваше предложение.

Затова, до момента в който децата са към момента разчувствани да споделят времето си с вас, използвайте го оптимално практично.

За задачата сме подготвили няколко хрумвания за дестинации, които носят в себе си чувството за магия.

9. BeWILDerwood, Норфолк – едно от най-вълшебните места във Англия

Някои тематични паркове не са помислили за родителите. Не и BeWILDerwood. Тук няма да стоите с часове на опашки, няма да се наложи и да се пускате на атракциони, които опонират на визиите ви за развлечение.



Този изумителен парк предлага магично прекарване за всеки. Може да се впуснете в разглеждане на къщички на дървета, да вървите по въже или да се заемете с построяването на бърлога. Ще откриете още лабиринти и вълнуващи истории за причудливи горски хора, написа roughguides.com.

В BeWILDerwood може да се излегнете удобно в някоя палатка и да се възползвате от интерактивната система за описване на приказки. Има зони за творчество и изобразяване на разположение. Освен това в непосредствена непосредственост има 20 000 кв. метра гора, в която може да се разхождате с часове.

8. Дисниленд в Париж, Франция

Ако си представяте по какъв начин се разхождате по улиците на Париж и се отбивате в кафене за чаша ободряваща напитка, по всяка възможност сте не запомнили, че сте на път с деца. Тогава отправяте любопитен взор към Disneyland в Париж.

Паркът предлага развлечение освен за децата, само че и за родителите. Буквално от сутринта до вечерта може да уплътните времето с разнородни атракциони. Затова оставете скептицизма настрани и се потопете в света на магията.



7. Национален парк “Крюгер”, Южна Африка

Децата може с интерес да четат за слонове в енциклопедията, да се оглеждат за лъвове в гората и да боядисват лицата си в цветовете на зебрата. Нищо обаче не може да се съпостави с това, да видят тези животни в действителния живот. И то от близко!



Организирайте сафари измежду дивата природа и ще създадете незабравими мемоари за децата. Едно от най-хубавите места, на които може да го извършите, е народен парк “Крюгер” в Южна Африка. Той се простира върху големите 19 485 кв. км. Горе-долу има размерите на Уелс. Дом е на лъвове, леопарди, слонове, носорози, зебри, жирафи и доста други.

6. Little Angel Theatre, Лондон, Англия

Този лондонски спектакъл разполага единствено със 100 места, само че е изработен с майсторство и голям гений. Вече над 50 години провежда представления, които съчетават нововъведения и магии. На сцената му оживяват герои и истории от книгите на фамозни писатели.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР