Децата от занималня, които не са взети до 18.00 ч.,

...
Децата от занималня, които не са взети до 18.00 ч.,
Коментари Харесай

Бележка на входа на училище: Взимате децата си до 18 ч., или ги търсите в Районното

" Децата от занималня, които не са взети до 18.00 ч., ще бъдат отвеждани в 7 Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи ". Това известие, залепено в столично учебно заведение и оповестено в обществените мрежи, провокира необятно разискване, заяви Нова телевизия.

" Родителите са осведомени за графика на групите с целодневен режим на образование. Не виждаме различен метод, по който можем да предадем децата на редовно закъсняващите родители ", разяснява Светлана Лазова - заместник-директор на 39 СУ " Петър Динеков ".

Тя акцентира, че имало случаи, в които никой родители не можело да бъдат открити до 19 ч. Това удължавало работния ден на преподавателите до 10 часа и правело ученикът обезпокоителен и печален.

От учебното заведение залепили на входа бележката с предизвестието, откакто и от Отдела за протекция на детето им обяснили, че не могат да им спомагат.

" Бележката трябваше да има дисциплиниращ резултат върху родителите. Тя към този момент е свалена ", добави заместник-директорът.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР