Децата от седмото издание на най-големия детски футболен проект в

...
Децата от седмото издание на най-големия детски футболен проект в
Коментари Харесай

Хотел „Чайка“ посрещна малките таланти от Milan Academy Junior Camp

Децата от седмото издание на най-големия детски футболен план в България – Milan Academy Junior Camp бяха настанени в Хотел „ Чайка “. На 6 август, град Несебър посрещна над 140 деца от България, Русия, Украйна и Италия, а на 7 август се състоя формалното разкриване.

Лагерът продължи една седмица. Децата бяха обучавани от топ експерти от италианския гранд.



Участие в лагера взеха деца от 5 до 17 годишна възраст. Италианските експерти, които водиха тренировките по време на лагера, избраха най-хубавите от тях, които като премия ще имат опцията да усетят онлайн магията на „ росонерите “ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, посетят Casa Milan, гледат онлайн мач на стадион „ Сан Сиро “ и даже персонално да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на тима.



На формалното разкриване на градския стадион на ОФК Несебър, одобрение към гениите насочиха господин Николай Димитров кмет - на Община Несебър, Ивайло Рачев, който стои зад плана Milan Academy Junior Camp в България и Патрицио Билио - един от най положителните експерти в академията на Милан, който управлява треньорския щаб от 06 до 11 август.



По време на церемонията въодушевление сътвориха и децата от танцов отбор „ Здравец “ към Община Камено, които поздравиха участниците с забавна музикално-артистична стратегия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР