Децата от Кеймбридж от малки се учат как да пекат

...
Децата от Кеймбридж от малки се учат как да пекат
Коментари Харесай

Сладки семейни моменти: вижте как Кейт Мидълтън прави кексчета с трите си деца

Децата от Кеймбридж от дребни се учат по какъв начин да пекат сладкиши благодарение на херцогиня Кейт!

Дворецът Кенсингтън показа обаятелен клип, включващ фотоси на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които пекат лакомства за платинения празник, благодарение на мама Кейт. Печивата бяха предопределени за локалната общественост, която празнуваше 70-годишното ръководство на кралицата в Кардиф, Уелс.

Снимките демонстрират по какъв начин трите деца са се скупчили към миксера и оказват помощ на майка си. Шарлот сипва брашно в купа, а по-късно се кани да счупи яйце, до момента в който Луи пресява усърдно брашното. Сладката фотосесия приключва с няколко очарователни фотоси по какъв начин четиримата прибавят глазура на кексчетата, а на един от фрагментите Кейт и Шарлот се усмихват една на друга.

На фотосите Кейт носеше блуза в алено и бяло с къси буфон ръкави, V-образно деколте и набраздени ревери, съчетана със светли дънки. Шарлот носеше светлорозова риза и тъмносини къси панталони, до момента в който братята ѝ бяха облечени с тъмносини тениски с якички, съчетани със светлосини къси панталони за дребния Луи и тъмносини за Джордж.

Семейство Кеймбридж, без 4-годишния Луи, направиха запаметяващо се посещаване в столицата на Уелс през вчерашния ден , където се срещнаха с локални поданици и музиканти, репетиращи за юбилейния концерт на града.

По време на натовареното пътешестване, което включваше разходка и срещи с жителите, Джордж и Шарлот демонстрираха любовта си към музиката , като посетиха концертната сцена.
 Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс  Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс  Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс  Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещаване в Уелс
На фотоси от събитието Джордж се пробва да работи в кабината за миксиране на тон, до момента в който Шарлот дирижира група, изпълняваща хитовата ария на Дисни “We Don't Talk About Bruno”, съгласно сп. People. По-късно децата се любуваха на звездния концерт Бъкингамския замък , където на сцената се качиха Queen, Елтън Джон, Даяна Рос и още доста звездни реализатори.
 Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР