Децата, настанени в Пирогов след катастрофата със сръбския автобус, още

...
Децата, настанени в Пирогов след катастрофата със сръбския автобус, още
Коментари Харесай

Двете момчета в Пирогов още са в реанимация, но няма опасност за живота им -

Децата, настанени в „ Пирогов ” след злополуката със сръбския рейс, още са в тежко положение. Те са в реанимация, няма директна заплаха за живота на двете момченца на 11 и 12 години. 

Това разгласи шефът на болничното заведение Валентин Димитров. Едното дете с дълга интервенция през вчерашния ден е прекарало нощта относително умерено.  Предстоят още интервенции, с цел да подобрим неговото положение, изясни той.  Това, което им е нужно, е време, добави доктор Димитров.  

По-тежко е състоянието на по-малкото момченце, което има травма на главата, сподели пък сръбския дипломат Желко Йович по бТВ. Освен двете момчета в София, има потърпевшо семейство - татко, майка и щерка, само че те са подобре. Всички останали деца от рейса към този момент са в Сърбия. 

След като вашите институции ще проведат следствие, евентуално и ние ще проведем. Предполагам, че ще бъде достатъчно направеното от българските управляващи, само че най-важното е какво е положението на децата и всички, които са потърпевши. За мен в този миг не е значимо какво ще се случи с водача, сподели още Йович. 

„ За страдание, за трафика и положението на пътищата мислим единствено при огромни произшествия и произшествия “, подчерта посланикът. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР