Децата на Варна ще сътворят на 13 август рекордно дълга

...
Децата на Варна ще сътворят на 13 август рекордно дълга
Коментари Харесай

Детският кът кани децата на Варна да сътворят заедно рекордно дълга рисунка

 Децата на Варна ще сътворят на 13 август рекордно дълга рисунка в Детският ъгъл на Варна, оповестиха за Varna24.bg уредниците на събитието. Ето и тяхното обръщение: 

" Мили другари, извънредно сме щастливи да ви поканим да едно грандиозно  Арт събитие по случай Денят на Варна с семейството на Детски Кът Варна. То се организира под егидата на Община Варна и Сдружение за славянска просвета! 

Под мотото " Варна рисува Варна! " желаеме на 13 август да сложим връх за най-дълга рисунка с акрилни бои на платно с дължина 150 метра. Това е неповторимо за Варна събитие, което се случва за първи път. 

Нека всеки развихри фантазията си и нарисува знаците на нашия град, по този начин както ги вижда: море, плаж, талази, чадъри, чайки и гларуси, мидички и рапани, присъщи сгади, Морската ни градина, Фар, русалки...нямате никакво ограничаване!  

Всички материали са от нас! Възрастово ограничаване няма! Осигурени са награди за всички участници - VIP талони за 20% отстъпка на всички уреди в Детски Кът-Варна за сезон Лято 2020! Поканени са всички!

 

Вход СВОБОДЕН! 

СТАРТ: 14 ЧАСА

Предварително записване за час на изобразяване:  

- на касите на Детски кът; 

- на персонални на страниците на Детски Кът-Варна и Cheers Art Class; 

- на телефон: 0889 63 55 94 

Водещ на събитието: Надя Делчева. Асистенти: усмихнатите момчета и девойки от Детски Кът-Варна и Cheers Art Class. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР