Децата на много богаташи могат да се нарекат истински късметлии,

...
Децата на много богаташи могат да се нарекат истински късметлии,
Коментари Харесай

Най-прецаканите деца: С родители милионери и милиардери, а няма да видят и стотинка от наследството!

Децата на доста богаташи могат да се нарекат същински късметлии, защото родителите им оставят завещание, което се мери в милиони, пишат американски медии. Но има и родители, които изцяло са изхвърлили децата си от наследството.


Една от тях е Найджела Лоусън, авторка на книги за здравословно хранене, водещ и публицист, която има 15 милиона $. Тя има две деца, които, както самата твърди, няма да бъдат финансово обезпечени, защото съгласно нея, хората, които не заработват средствата си за прехранване, пропадат.

Нейното решение следва и Гордън Ремзи, който се смята за един от най-известните готвачи в английската кулинарна промишленост. Само през предходната година той проработи 60 милиона $, с помощта на шоупрограмите, които снима. Той е татко на три деца, на които няма желание да остави и цент.
Британската звезда Стинг пък е татко на шест деца, и неведнъж е казвал, че те също няма да видят и стотинка от голямото му благосъстояние.


Състоянието на Елтън Джон се преценява на към 480 милиона $. Той има двама сина, само че също не има намерение да ги разглезва.

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг показа още при раждането на първата си щерка, че той и брачната половинка му ще дадат 99 на 100 от парите си за щедрост.


Основателят на Майкрофофт Бил Гейтс също има желание на подари огромната част от своето благосъстояние за благотворителни цели, а неговите три деца от дребни си знаят, че няма да наследят милиардите му.


Вторият най-богат човек в света Уорън Бъфет също възнамерява след гибелта си да подари цялото си благосъстояние на разнообразни благотворителни организации. Неговите три деца няма да наследят никакви пари, само че въпреки всичко, на Бъфет му се откъснали от сърцето акции от компанията му " Berkshire-Hattaway " на стойност 2,1 милиарда $.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР