Децата на Майкъл Джексън носят огърлици, съдържащи праха му, след

...
Децата на Майкъл Джексън носят огърлици, съдържащи праха му, след
Коментари Харесай

Децата на Майкъл Джексън носят огърлици с праха му

Децата на Майкъл Джексън носят колиета, съдържащи праха му, откакто тялото му беше кремирано през 2009 година, оповестява Контактмюзик.

Кралят на попмузиката се спомина след отравяне със мощното сънотворно пропофол. След като тленните му остатъци минаха през кремация, в наши дни децата му Принс Майкъл, Парис и Бланкет носят праха му на колиета. Той е вкаран в дребни счупени сърчица в украшението. Потомците на Джексън обаче рядко носят на обществени странните гердани. Те ги държат заключени в кутии у дома, защото се опасяват да не изгубят последните остатъци от татко им.

Златният ковчег на Джако беше положен в крипта в гробището Форест лон в Лос Анджелис. Но по гледище на майка му Катрин Маейкъл е бил кремиран, а ковчегът е останал празен. Тя се страхувала, че някой ще открадне тленните му остатъци, както стана с Чарли Чаплин.

Част от праха на Майкъл Джексън е бил разпилян в обичаното му имение Невърленд, а друга част била превърната в декорации. Децата на Краля на попмузиката непрестанно живеели с мисълта, че той ги следи някъде от небето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР