Децата на Майкъл Джексън изглеждат неудобно“ при болезнено“ появяване на

...
Децата на Майкъл Джексън изглеждат неудобно“ при болезнено“ появяване на
Коментари Харесай

Децата на Майкъл Джексън се чувстват „неудобно“ при „болезнено“ рядко появяване на червения килим, казва експерт

Децата на Майкъл Джексън наподобяват „ неловко “ при „ мъчително “ появяване на аления килим в Лондон, твърди специалист по езика на тялото.

Принс, 27, Парис, 25, и Бланкет, 22, изненадаха почитатели, до момента в който участваха на пресвечерта на MJ: The Musical в Prince Edward Theatre в сряда. Мюзикълът се концентрира върху шлагерите на Краля на попа и трите деца на Майкъл сплотиха напъните си, с цел да почетат починалия си татко, който умря през юни 2009 година на 50-годишна възраст. Принс и Бланкет - който е роден като Биги Джаксън - изглеждаха грациозен в елегантни костюми за аления килим, до момента в който Парис изглеждаше прелестно в рокля в ръждив цвят.

Въпреки това, братята и сестрите едвам се усмихнаха, до момента в който позираха пред фотографите, до момента в който дойдоха на премиерата, а специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс сподели пред The ​​Mirror, че има вяра, че триото се е чувствало надълбоко неловко да бъдат в светлината на прожекторите. „ Това е доста необикновена поява на аления килим от трите деца на Майкъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР