Децата на култовия френски актьор Ален Делон – Антъни, Анушка

...
Децата на култовия френски актьор Ален Делон – Антъни, Анушка
Коментари Харесай

Децата на Ален Делон съдят гледачката му. Обсебила го и злоупотребявала с него


Децата на паметния френски артист Ален Делон – Антъни, Анушка и Ален-Фабиен, дадоха под съд японската му гледачка Хироми Ролан. Те я упрекват, че злоупотребява със здравословните му проблеми и се пробва да попречи на общуването им с него. Това заяви в обществените мрежи Антъни – огромният наследник на 87-годишния артист.

Семейството наело Хироми Ролан преди 2 години, когато артистът почнал да има здравословни проблеми, съобщи БГНЕС. През 2019 година Ален Делон беше приет в болница с инсулт, претърпя интервенция в парижка болница, където прекара 3 седмици в интензивно поделение. След това той се оплака, че се усеща зле и предизвестил децата си, че желае да се отдръпна от живота посредством евтаназия, само че след това се стегна и се оправи.

Сега наследниците на Ален Делон насочиха обвинявания против гледачката: те се оплакаха от честен напън от нейна страна, корист с физическата уязвимост на татко им и присвояването на кореспонденцията на артиста.

Адвокатът на децата на Делон сподели в прессъобщение, че Хироми се пробва да „ изолира Ален от фамилията и приятелите посредством операции и закани “. „ Тя редовно управлява телефонните му позвънявания и персоналните му известия, дава отговор вместо него и се показва за него. Тя пречи на децата му, когато желаят да го посетят. Тя е властническа, държи се недопустимо и даже си разрешава да малтретира кучето на Ален Делон. “ (Актьорът се оплакал на роднините си, че обичаното му куче е било затворено в кучкарник 3 дни.)

Според 58-годишния Антъни Делон дълго време не е желал да слага татко си в конфузна обстановка, само че наличието на Хироми Ролан „ стартира да натоварва всички и изключително баща “. Синът съобщи, че татко му я е помолил да напусне жилището му и това е написано в документ, в който Ролан е упрекната, наред с други неща, че е злоупотребила със слабостта на уязвим човек и го е лишила от свободата му.

Кинолегендата Ален Делон е прочут с функциите си във филми като „ Роко и неговите братя “, „ Борсалино “, „ Басейнът “, „ Гепардът “, „ Двама мъже в града “, „ Зоро “ и други Името на артиста години наред беше нарицателно, тъй като младият Делон е считан от мнозина (не единствено дами) за блян за мъжка хубост.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР