Децата на издирвания години наред бос Пламен Галев живеят в

...
Децата на издирвания години наред бос Пламен Галев живеят в
Коментари Харесай

Вижте в какъв лукс тънат децата на брат Галев

Децата на търсения години наред необут Пламен Галев живеят в благоденствие в Англия.

Докато дъщерята на скандалния предприемач през годините е влизала в медийното пространство с разголените си фотоси, проблемите със закона и контактите с известни персони, то лицето на сина му беше познато единствено на роднините от семейството.

Светлана, Георги и майка им Емилия емигрираха в Обединеното кралство още щом Пламен Галев се покри. Там фамилията на митичния необут обитавало напълно необезпокоявано от управляващите и общественият им живот бил много по-явен от този, който имаха в България, писа „ Ретро “.

По-голямото дете на Галев – Светлана, учи в влиятелен университет, в който движи с децата на част от най-богатите хора в света. Обича високите скорости и с кеф юрка петте автомобила, с които фамилията разполага, на обща стойност 3 млн. лв..

Брат й Георги бил по-кротък и към момента не бил пълновръстен, с цел да се възползва и той от скъпите играчки. Той също посещавал влиятелно учебно заведение и практикувал бойни изкуства.

Емилия не се занимава с нищо и натъртва на семейството. От време на време си спретва срещи с Пламен Галев в разнообразни точки от света в 5-звездни първокласни хотели.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР