Децата на Ивайло Захариев приемат новата му половинка, видя HotArena.Синовете

...
Децата на Ивайло Захариев приемат новата му половинка, видя HotArena.Синовете
Коментари Харесай

Синовете на Ивайло Захариев харесват новата му

Децата на Ивайло Захариев одобряват новата му половинка, видя HotArena.

Синовете на артиста Дамян и Филип утвърждават връзката му с красивата Станислава. Блондинката и Захариев към този момент живеят под един покрив. Те са дружно едвам от няколко месеца, само че любовта им е мощна. Хлапетата на артиста постоянно посещават баща си в новия му дом. Дамян и Филип харесват избраницата му.

Те даже са прекарали Коледа дружно с татко си и Станислава , която се е постарала да им купи мечтаните дарове и да ги остави под елхата. Станислава, също като Ивайло, има един несполучлив брак зад тила си. От бившуя си тя има момиче, което е на годините на децата на Захариев. 

Детето на Станислава живее с нея и Ивайло, за той се грижи за него като за свое лично. Когато русокоската е заета, той кара и прибира момиченцето от детска градина. 

Станислава и Ивайло се срещат в края на 2018 година около общ план. Хубавицата, родена в Асеновград, е основател на " Бебеносещ календар ", в който известни персони театралничат за фотоси с децата си, а средствата от продажбите се дават за щедрост. Заради нея, артистът се раздели със брачната половинка си Миряна.

Двамата бяха женени в продължение на 7 години. Неведнъж са споделяли, че не са имали интимни връзки преди брака, а първата им целувка е била пред олтара, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР