Децата на френския актьор Ален Делон, Антъни, Анушка и Ален-Фабиен,

...
Децата на френския актьор Ален Делон, Антъни, Анушка и Ален-Фабиен,
Коментари Харесай

Децата на Ален Делон съдят гледачката му

Децата на френския артист Ален Делон, Антъни, Анушка и Ален-Фабиен, съдят японската му гледачка Хироми Ролан, те я упрекват, че злоупотребява със здравословните му проблеми и се пробва да попречи на общуването им. Това заяви в обществените мрежи огромният наследник на 87-годишния артист Антъни.


Семейството наема Хироми Ролан преди две години, когато артистът стартира да има здравословни проблеми. През 2019 година Ален Делон беше приет в болница с инсулт, претърпя интервенция в парижка болница, където прекара три седмици в интензивно поделение. След това той се оплакал, че се усеща зле и предизвестил децата си, че желае да почине посредством евтаназия.

Сега децата на Ален Делон насочиха обвинявания против гледачката: те се оплакаха от моралния напън от нейна страна, злоупотребата със слабостта на Делон и присвояването на кореспонденцията на артиста. Адвокатът на децата на Делон сподели в прессъобщение, че Хироми се пробва да " изолира Ален Делон от фамилията и приятелите посредством операция и закани ". " Тя редовно управлява телефонните му позвънявания и персоналните му известия, дава отговор вместо него и се показва за него, тя пречи на децата му, които желаят да го посетят. Тя е властническа и се държи недопустимо и даже си разрешава да малтретира кучето на Ален Делон. " Актьорът се оплакал, че обичаното му куче е било затворено в разплодник три дни. Според сина на артиста, той дълго време не е желал да слага татко си в сложна обстановка, само че наличието на Хироми Ролан " стартира да натоварва всички и изключително него ". Той съобщи, че татко му я е помолил да напусне жилището му и това е написано в документ, в който Ролан е упрекната, наред с други неща, че е злоупотребил със слабостта на уязвим човек и го е лишил от свободата му.

Кино легенда Ален Делон е прочут с функциите си във филми като " Роко и неговите братя ", " Басейн ", " Леопард ", " Двама в града ", " Авантюристи ". Името на артиста се трансформира в нарицателно, защото младият Делон се счита от мнозина за блян за мъжка хубост. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР