Децата на естрадната легенда с български корени Филип Киркоров Алла-Виктория

...
Децата на естрадната легенда с български корени Филип Киркоров Алла-Виктория
Коментари Харесай

Децата на Филип Киркоров с дебют като модели

Децата на естрадната легенда с български корени Филип Киркоров Алла-Виктория и Мартин , дефилираха на фешън ревю в родната Москва, видя HotArena .

Щастливият баща се похвали с първите стъпки на отрочетата си в модата. В късите клипове Киркоров демонстрира по какъв начин стилисти и гримьори подготвят дечицата му за сцената в една от старите типичен и непокътнати здания в града - " Дом Пашкова " . Видеодневниците стартират с дребната Алла, която стои пред огромно огледало и я гримират. Известният й татко следи зорко целия развой. Наметнат с първокласно покривало Киркоров показва непосредственост с уредниците. 

В ревюто децата му дефилират дружно на сцената, облечени в последните модели на Диор. Естрадната звезда, роден във Варна, постоянно е показвал желанията си към скъпите облекла и е обличал децата си по последна мода. В момента Киркоров работи по най-новия си театър, в който е присъединил огнено шоу на сцената.

Той ще бъде показан в новогодишната нощ и с него артистът ще посрещне новата 2020 година Ще бъде излъчен по съветската национална телевизия. Наскоро артистът разгласи, че през идната година има намерение още веднъж да мине под венчило , 14 години след развода си с Алла Пугачова. Избраницата му е 43-годишната актриса Екатерина Гусева. 

Двамата ще се венчаят първо у нас, а по-късно и в Москва. " Сватбата ще е в България, поради татко ми. Той доста ще се зарадва ", удостовери Киркоров, написа Телеграф .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР