Децата-доброволци станаха свидетели на извършването на пътни проверки на водачи

...
Децата-доброволци станаха свидетели на извършването на пътни проверки на водачи
Коментари Харесай

Малчуганите от Детско полицейско управление в Сливо поле проведоха изнесено занятие

Децата-доброволци станаха очевидци на осъществяването на пътни инспекции на водачи на МПС

Учениците от ІІІ-а клас в СУ „ Св. Паисий Хилендарски ”- град Сливо поле, доброволци в програмата „ Детско полицейско ръководство ”, организираха изнесено занимание на тематика „ Безопасност на придвижването по пътищата - Регулиране на придвижването по пътищата “, съобщи.

Урокът се състоя на уместно и безвредно място, в региона против СУ „ Св. Паисий Хилендарски “ в град Сливо поле, където децата облечени в светлоотразителни жилетки имаха опция да следят работата на служителите на реда на пътя и да научат по какъв начин да разграничават униформите, отличителните знаци и помощни средства на чиновниците на реда, техния патрулен автомобил, да схванат с каква техника разполагат екипите, за какво и по какъв начин се употребяват уредите им.

Децата-доброволци станаха очевидци на осъществяването на пътни инспекции на водачи на МПС, както и на проява за инспекция използването на алкохол с техническо средство на водачите.

На водачите на спрените за инспекция моторни транспортни средства, станали участници в тяхното занимание, учениците предоставиха направени от тях брошури с обръщение „ Пази детето на пътя “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР