Децата до 14 години ще влизат без пари на предстоящия

...
Децата до 14 години ще влизат без пари на предстоящия
Коментари Харесай

Децата ще влизат безплатно на Левски - Черно море

Децата до 14 години ще влизат без пари на идния мач сред Левски и Черно море. Сините вършат този жест по случай 104-ата годишнина на клуба.

Ето формалното известие:

Скъпи левскари, този четвъртък ще е по-особен за всички, които носят „ синия “ отбор в сърцата си. Клубът ни отбелязва своята 104-ата годишнина, а на 24 май следва и баражът за класиране в Лига Европа против тима на Черно море.

По случай рождения ден на Левски и денят на българската книжовност, взехме решение да създадем жест към всички дребни левскари и те ще могат да влизат гратис на мача. Инициативата „ с дете на мач “ ще важи за безусловно всички браншове на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “, като при закупуване на билет за съответния бранш родителят получава спомагателен билет за дете до 14 годишна възраст.

Припомняме, че за влизане на мач с дете е належащо попълването на декларация.

Пропуските за баража с Черно море са към този момент в предварителна продажба. Двата тима се изправят един против различен в четвъртък, 24.05, от 20:30 часа на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “.

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. " Тодорини кукли " 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор “Б " -7 лева

Сектор “В " -10 лева

Сектор “А " -10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР