Деца от първите класове на училище „Константин Преславски” в Бургас,

...
Деца от първите класове на училище „Константин Преславски” в Бургас,
Коментари Харесай

Над 200 деца от Бургас бяха обучени как да пресичат правилно

Деца от първите класове на учебно заведение „ Константин Преславски” в Бургас, минаха образование по какъв начин да пресичат вярно пътното платно . 46 деца бяха осведомени с разпоредбите за сигурност на придвижване. Кампанията се назовава „ Спри! Огледай се! Помахай” и цели малчуганите да схванат другите обстановки, в които могат да попаднат на пътя. Те научиха, че с изключение на пешеходците и другите участници в придвижването би трябвало да бъдат дисциплинирани и деликатни. Представители на ОДМВР Бургас срещнаха децата с трафика в града и неговите опасности.

Първокласниците облякоха жълти жилетки и излязоха на пътя под наблюдението на служителите на реда. Те имаха опция да се качат в кабината на камион, с цел да видят какво значи „ сляпа зона ”. Освен това научиха какъв брой е значимо да схванат, че са видяни от лидера на камиона или колата, когато минават пред него. Да знаят, че могат да помахат с ръка и едвам когато видят сходен жест от водача да минат умерено по платното.

Кампанията за пътна сигурност в Бургас е обучила над 200 първокласници . Техният брой ще се усили, тъй като следва образованието да продължи в учебно заведение „ Христо Ботев”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР