Деца от четвърта група на ДГ“ Биляна “ сътвориха истински

...
Деца от четвърта група на ДГ“ Биляна “ сътвориха истински
Коментари Харесай

Баба Марта на гости на Иван Стоянов в „Източен“

Деца от четвърта група на ДГ “ Биляна “ сътвориха същински празник за кмета Иван Стоянов и чиновници от администрацията на регион „ Източен “ с необикновен прочувствен заряд на осъществяванията си по случай Баба Марта. Пременени, усмихнати и по детски спонтанни, те внесоха наслада и трогване в нормалния работен ден.

Иван Стоянов подари на всички мартеници с благопожелание да са здрави, да порастват ученолюбиви и умни и ги почерпи с лакомства. На въпроса му какви желаят да станат като пораснат, Исабелла незабавно сподели, че ще става кмет като него и по покана на домакина цялата група заедно се реалокира в кметския кабинет. На бъдещата кметица й хареса огромния стол и подписа първия си документ под окуражителния взор на кмета. А откакто прегледа с интерес знамената в кабинета, непринудено Ивон рецитира стихотворение за Васил Левски, с което се готви за националния празник в детската градина.

Възхитен от празника, подготовката на децата и уменията им свободно да пресъздават наученото и възпитанието им в национализъм, Иван Стоянов благодари на шефа Виолета Арнаудова и учителите в детската градина и пожела още веднъж да му гостуват.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР