Деца на загинали пловдивски полицаи бяха подпомогнати от известни личности.

...
Деца на загинали пловдивски полицаи бяха подпомогнати от известни личности.
Коментари Харесай

Влада Парфенова благодари на пловдивските медии

Деца на починали пловдивски служители на реда бяха подкрепени от известни персони. Както marica.bg писа, на благотворителната вечер “Деца оказват помощ на деца на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област” на 14 декември бяха събрани средства за осиротелите момчета и девойки.

Днес организаторката на проявата Влада Парфенова популяризира благодарствено писмо към всички медии, подкрепили благородната самодейност. Сред тях са вестник „ Марица “ и уеб сайтът marica.bg.

Ето текста на писмото:

Искам да изкажа своето почитание и да изразя сърдечна признателност на пловдивските и национални медии, които разпространяваха благородната идея " Деца оказват помощ на деца на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи в Пловдивска област ".

Благодарение и на Вашето скъпо подпомагане при разпространение на тази вест, на 14 декември 2017 година успяхме да съберем 5000 лв. за 20 деца на починали или умряли чиновници на Министерство на вътрешните работи. Тяхната Коледа ще бъде по-светла макар непрежалимата им загуба.

Пожелавам Ви радостна и изпълнена с топлота Коледа и сполучлива 2018-а година!

С почитание, Влада Парфенова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР