Деца на възраст от 9 до 16 години отмъкваха от

...
Деца на възраст от 9 до 16 години отмъкваха от
Коментари Харесай

Детска банда отмъкна автомобили за 1,1 млн. долара

Деца на възраст от 9 до 16 години отмъкваха от дилърски центрове в американския щат Северна Каролина 46 автомобила на обща стойност 1 138 718 $, оповестяват локалните медии.
Полицейският департамент на град Уинстон Сейлъм в Северна Каролина в последна сметка съумял давлезе в следите на малолетните нарушители, които в продължение на повече от месец тероризирали локалните салони за продажба на нови коли. Нападенията почнали на 17 март, като от този момент били отмъкнати 46 чисто нови автомобила, а нападенията на още 6 шоу-рума по разнообразни аргументи се провалили.
Детективите, проверяващите случаите, останали изумени, когато заловили крадците и това се оказали деца на възраст от 9 до 16 години. Както стана дума, нанесените от дребните нарушители вреди, надвишават 1,1 млн. $.
Оказва се, че от всички 49 отмъкнати нови коли, единствено 6 не са открити. Заради възрастта им, децата няма по какъв начин да бъдат задържани, изясняват от полцията. Все отново органите на власта за задържали 19-годишен юноша, за който се счита, че е обвързван с скрадците. Именно в неговия гараж е била открита една от отмъкнати коли, като той е оказал опозиция при ареста. В полицията са на мнение, че точно той е уредник на кражбите и надлежно управлява дребните бандити.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР