Деца на възраст от 5 до 12 години могат да

...
Деца на възраст от 5 до 12 години могат да
Коментари Харесай

До 25 ноември продължава конкурсът за детска рисунка на "Търкиш еърлайнс"

Деца на възраст от 5 до 12 години могат да вземат участие в конкуренцията за продобиване на двупосочни билети до нарисуваната от тях дестинация. Конкурсът за детска рисунка " Градът, за който бленувам с Turkish Airlines " продължава до 25 ноември 2019 година, оповестиха от авикомпанията.

Всички рисунки би трябвало да бъдат изпратени до офиса на " Търкиш еърлайнс " (Turkish Airlines) на адрес бул. " Цар Освободител " 14, Лендмарк център, 1000 София.

Организаторите са подготвили доста награди за спечелилите във всички възрастови категории. Една от най-големите вериги магазини за детски артикули КОМСЕД също ще зарадва децата с разнородни дарове.

Turkish Airlines лети до 316 дестинации по целия свят и участниците в състезанието би трябвало да нарисуват една от тях. Изискването е картините да са във формат А3 и да съдържат характерен знак на самолетната компания. През 2018 година близо 1000 деца участваха в състезанието, а огромна част от рисунките бяха включени в специфичната галерия на летище София.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР